Skip to main content

Melding "Je nieuwe rit is toegevoegd" / "Uren aangeboden" valt over functionaliteit heen

Als ik uren aanbied of een nieuwe rit toevoeg valt de melding over de knoppen heen die daardoor tijdelijk niet te gebruiken zijn.
Aangezien ik dit klusje graag rap gedaan wil hebben (velen met mij denk ik) is de plaats van deze melding vrij ongelukkig gekozen.

Product area
Urenregistratie

Log in to comment and vote

No comments yet

Be the first to share your thoughts.