Optie voor 'Alleen lezen' / Selectieve communicatie in klantenportaal
Probleemstelling Bij het aanbieden van uren (instelling ‘Extern - Intern’) worden momenteel standaard alle contactpersonen van een klantenportaal aangevinkt en gemaild. Dit is ongewenst, aangezien vaak slechts een deel van de contactpersonen daadwerkelijk akkoord hoeft te geven. De overige contactpersonen ontvangen nu onnodige mailings.
Gewenste oplossing Wij zien graag een van de volgende opties toegevoegd aan de contactpersoon-instellingen binnen het portaal:
Een 'Read-only' / 'Alleen lezen' rol voor contactpersonen die wel inzage mogen hebben, maar geen goedkeuring hoeven te geven (en dus geen mail ontvangen).
Een optie om per contactpersoon in te stellen of zij wel of geen communicatie/notificaties ontvangen bij het aanbieden van uren.
- Product area
- Klantportaal
Status: Gelezen en genoteerd
Log in to comment and vote
No comments yet
Be the first to share your thoughts.