Skip to main content

Switchen van projectplanning naar medewerkers (en vice versa)

In het vernieuwde planningsoverzicht, brengt het klikken op een project mij naar het projectdashboard i.p.v. een gefilterd overzicht van het project + de ingeplande teamleden, zoals in de oude versie. Vice versa leidt het klikken op een medewerker nu naar het dashboard van die persoon i.p.v. een gefilterd overzicht van de projectplanning van deze medewerker zoals in de oude versie.

Product area
Planning
Status: Gelezen en genoteerd1 comment

Log in to comment and vote

Comments1

  • Niki van Koningsbruggen changed status to Gelezen en genoteerd
    Team•

    May 11

    Pinned

    Bedankt voor je feedback! We hebben deze gelezen en intern geregistreerd. Op dit moment krijgt dit punt een lagere prioriteit, omdat er andere onderwerpen zijn die momenteel voorrang hebben. We bekijken het feedbackportaal maandelijks opnieuw om te beoordelen of inzichten, context of prioriteiten zijn veranderd.