Skip to main content

Waarschuwing wanneer je een user toevoegt aan een team als deze al in een team zit

Je kan als user niet in twee teams zitten

Als je een user toevoegt en deze persoon al deel is van een team

Dan wordt de user toegevoegd aan het nieuwe team en uit het andere team verwijderd

Product area
HRM
Status: Gerealiseerd

Log in to comment and vote

No comments yet

Be the first to share your thoughts.